Home » Bekijk het promotiefilmpje van De Bondgenoten

Bekijk het promotiefilmpje van De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

De Bondgenoten is vanaf dit najaar te zien op sbs 6. Precieze uitzendtijden zijn nog niet bekendgemaakt. Ook over de deelnemers en locatie is niks bekend. Wat we wel weten is dat de vijftien deelnemers die gaan starten in een luxe verblijf samenleven. Zou het misschien de een jaar van je leven loods zijn? Om de tijd een beetje te doden voordat er weer nieuwe details verschijnen kun je hieronder alvast een trailer van De Bondgenoten kijken. Het aftellen is begonnen. Hebben jullie er al zin in?!\r\n

Aanmelden kan overigens nog steeds, de productie is sinds kort op zoek naar deelnemers. Klik hier om je aan te melden!

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page