Home » Loods van een jaar van je leven wordt omgebouwd voor het nieuwe programma De Bondgenoten

Loods van een jaar van je leven wordt omgebouwd voor het nieuwe programma De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

SBS6 heeft de opvolger van een jaar van je leven aangekondigd: De Bondgenoten. Tot nu toe is er nog niet veel duidelijk over het programma. Wel is duidelijk dat er maandelijks gestreden wordt om 100.000 euro. Vijftien deelnemers gaan naar binnen en dan moeten ze 5 koppels samenstellen. Die koppels moeten spellen gaan doen. Het team wat gewonnen heeft wordt elkaars tegenstanders want er kan er één 1 ton winnen. En zo gaat dat continu door.

Ook in het programma shownieuws op sbs is er aandacht aan besteed. Evert Santegoeds hoofdredacteur van het blad Privé weet te melden dat de locatie van de bondgenoten dezelfde gaat zijn als waar de loods van een jaar van je leven zich bevind. Die wordt helemaal verbouwd tot een soort van luxe paradijs laat hij verder nog weten. Alles wordt anders, het programma komt niet direct na een jaar van je leven. Een verbouwing kost tijd. Dus eerst komt het programma “Date smakelijk”. Wanneer dit gaat beginnen is nu nog onduidelijk maar het zal eind van dit jaar zijn eindigt Evert zijn verhaal.

Foto: Shownieuws

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page