Home » Op deze dag start de realityshow De Bondgenoten

Op deze dag start de realityshow De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

De bondgenoten is de opvolger van een jaar van je leven. En zojuist zijn er weer wat details bekendgemaakt! In het nieuwe programma De Bondgenoten strijden de deelnemers maandelijks voor een bedrag van 100.000 euro. Het programma zou medio oktober van start gaan maar inmiddels kunnen we een datum noemen.

De nieuwe realityshow gaat 22 oktober van start met een zogenaamde kick-off aflevering. Op die dag arriveren de eerste zestien deelnemers op de locatie waar ze gaan samenleven. Dezelfde loods als waar het programma Een Jaar Van Je leven gevestigd was. Jan Versteegh die ook de finale van een jaar van je leven presenteerde zal de dagelijkse realityshow presenteren.

De Bondgenoten Kick off is op 22 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6. De eerste reguliere aflevering volgt een dag later om 19:45 uur. Vanaf dan kijk je De Bondgenoten elke werkdag om 19:30 uur.  Of er een livestream komt is nog niet bekendgemaakt.

Foto: William Rutten/Talpa

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

2 Reacties

joke 29 augustus 2023 - 15:08

ik hoop dat er dan wat meer aktie te zien is dan in jvjl dat was vaak heel saai

Beantwoord
Wilfried 12 oktober 2023 - 14:47

Hoop netzo velen dat er wel streams gaan komen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page