Home » Maak alvast kennis met een aantal deelnemers van De Bondgenoten

Maak alvast kennis met een aantal deelnemers van De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

De Bondgenoten gaat bijna van start! De kick-off aflevering is op 22 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6. Op deze dag arriveren de eerste zestien deelnemers op de locatie waar ze gaan samenleven. Dezelfde loods als waar het programma Een Jaar Van Je leven gevestigd was. De Bondgenoten is wel wat anders als een jaar van je leven. De kandidaten mogen namelijk gewoon de krant lezen, tv kijken, bellen met het thuisfront en af en toe zelfs een bekende ontvangen. Dit kost alleen wel punten. En deze punten zijn zeer belangrijk want een maand lang zijn de teams bezig om samen te werken en zoveel mogelijk punten te scoren met als doel om die 100.000 euro binnen te halen. Maar na een maand kan slechts één kandidaat van het team met de meeste punten winnen. Aan het einde draait het dus niet meer om samenwerken maar alleen strijden. De bondgenoten worden elkaars vijanden. En er gaat maar één deelnemer met 100.000 euro weg. Ook zal een lid van het slechtst presterende team vertrekken, met lege handen.

Aan het begin van elke maand worden de teams, inclusief twee nieuwe kandidaten opnieuw samengesteld en de puntentelling gaat dan weer op nul. Jan Versteegh begeleid deze momenten en neemt de presentatie op zich. De eerste reguliere aflevering volgt een dag later, 23 oktober om 19:45 uur. Vanaf dan kijk je De Bondgenoten elke werkdag om 19:45 uur.  En vanaf vandaag kun je alvast een beetje kennismaken met de kandidaten die binnenkort hun intrede doen…

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page