Home » Dag 12 in de Bondgenoten: ruzie in het vossen team en Sylvia vraagt haar 24 uur aan

Dag 12 in de Bondgenoten: ruzie in het vossen team en Sylvia vraagt haar 24 uur aan

Door DeBondgenotenNederland.nl

Een nieuwe week is weer aangebroken, tijd voor dag 12! Wat gebeurt er vandaag allemaal in de tv uitzending van De Bondgenoten? Je leest het terug in deze samenvatting.

Sylvia is emotioneel, ze zit niet lekker in haar vel en dat lijkt ook door haar team te komen. Als Kaylee het gesprek wil aangaan zegt Sylvia emotioneel dat ze haar maar even moet laten. Jorrit lijkt een beetje te twijfelen aan de bui van Sylvia. Hij vraagt zich af of het oprecht is. Nu is het gewoon klaar reageert Sylvia geïrriteerd. Als jij zo tegen mij doet, geloof mij, gaan we gewoon lekker verliezen. Jorrit vindt dat ze fake doet. Schreeuw het anders even door de loods merkt Sylvia cynisch op. Ik ga mij niet verlagen tot jouw niveau antwoordt Jorrit op zijn beurt. Wij hebben ook niet hetzelfde niveau zegt Sylvia en Jorrit zegt dat hij er niet van houdt als er achter zijn rug om gel*ld wordt. We zijn een team maar dat zijn we niet. Dat zijn we inderdaad niet zegt Sylvia. Jorrit vraagt of hij daaraan schuldig is. Volgens Sylvia is hij daar wel deels schuldig aan. Ik ben niemand van het team afgevallen benadrukt Jorrit, totdat ik dingen hoorde van mijn team. Sh*t die gepraat en gesproken wordt. Ga lekker uit mijn gezicht vriend blehh zegt Sylvia  terwijl ze wegloopt. Dat heb ik ook bij jou Jelle zegt Jorrit. Je moet vooral zo doorgaan Jorrit antwoordt Jelle, dan komt het goed.

Het haaien team staat bovenaan, ze hebben meer dan 1400 punten. En daarom hebben ze een avondje in de media ruimte geboekt. Er wordt onderling in het team geopperd om nog een team uit te nodigen maar komen er nog niet uit. Sylvia verteld Eduardo ondertussen over de ruzie die ze hadden. Ik heb mij verlaagd tot zijn niveau en ook erge dingen gezegd. Dan heeft hij waar hij jou wil hebben merkt Eduardo op. Sylvia wil niet meer met Jorrit op de kamer. Jorrit bespreekt ondertussen met Donna wat er gebeurt is. En waarschuwt haar voor Sylvia. Jorrit gaat daarna nog met Jennemie en Melanie het gesprek aan. Er zou van alles door Sylvia en Jelle gezegd zijn over hem en dat ze hem eruit willen stemmen. Sylvia trekt zich ondertussen even terug in de wc. Kaylee gaat ook naar de wc en geeft haar helemaal gelijk. Ik wilde het eigenlijk voor je opnemen benadrukt ze. We gaan verliezen deze maand zegt Sylvia, zodat hij eruit kan.

De groep merkt dat het in team vossen niet lekker gaat en iedereen komt bij elkaar. Sylvia neemt het woord en wil graag de ruzie die ze met Jorrit had bespreken. Het schijnt dat iemand aan Jorrit steeds doorverteld dat ik lelijk over hem praat. Ik ben benieuwd wie dat is. Jorrit laat weten dat het er meerdere zijn. Iemand die het mij in vertrouwen verteld ga ik niet voor de bus gooien. Daan denkt dat er open kaart gespeeld moet worden. Anders ga je het niet oplossen. Jorrit verteld dat er gezegd zou zijn dat ze geen punten gaan verdienen om hem eruit te sturen. Jelle zegt daarna dat ze eerder een gesprek hebben gehad over hun verstandhouding. Als jij zegt die sarcastische opdrachten die wil ik niet dan stop ik daar gelijk mee. Volgens Jorrit wordt er achter zijn rug om gesproken, bondjes gesmeed en strategieën gemaakt. Jelle geeft toe dat hij hem eruit zou willen flikkeren, maar dit is het spel. Sylvia vraagt ondertussen aan Casper of hij er iets vanaf weet maar hij ontkent dat. Sylvia richt zich tot de groep en zegt dat ze haar 24 uur gaat aanvragen. Ik wil weg, ik ben nog nooit in mijn leven namaak persoon genoemd. Beau vraagt wat ze kunnen doen voor Sylvia. Ik wil gewoon een gezellige avond antwoordt Sylvia met een traan. Ik ga mijn 24 uur aanvragen benadrukt ze.

Casper en Olivier lopen wat later buiten. Casper geeft toe dat hij Jorrit het een en het ander verteld heeft. Maar anderen ook benadrukt hij. Ze praten hem zwart maar ook mij en dat doen ze samen met de gieren. Dus daarom heb ik mijn bek gehouden want ik ben bang voor mijn plek hier binnen. Eduardo komt ook bij Casper zitten. Casper denkt dat Sylvia iedereen inpakt. Donna spreekt Jorrit aan, iemand vraagt niet voor niks haar 24 uur aan. Terwijl hij wel er iets aan kan doen. Kaylee en Jelle bespreken de gebeurtenis ook. Kaylee denkt dat Jorrit dingen verzint en voegt eraan toe dat ze ook op hem wil stemmen. Jorim is ondertussen in tranen omdat Sylvia mogelijk weggaat. Ze is mijn moeder nu ik weg van huis ben snikt hij. Kaylee legt net voor het slapen gaan aan Jorrit en Eduardo uit dat ze waarschijnlijk met de rest meegaat zeker na hoe hij Sylvia aansprak. Ik moet ook aan mijn eigen spel denken benadrukt ze.

Donna is door het gedoe met Sylvia meer aan thuis gaan denken en is daarom emotioneel. Jelle biedt haar troost en Donna hoopt dat haar vriend haar nog steeds leuk vindt als ze terugkomt. Sylvia zit bij de computer op de vraag of ze echt gaat antwoord ze ja. Donna wil met haar team spreken over de sfeer binnen het gieren team. Ze wil de spanningen eruit helpen. Jorim wil voor de ton gaan en Casper heeft geen zin in een gesprek. Ik hoor iemand die ik niet kan vertrouwen zegt hij. Jorim richt zich tot Donna, ik vertrouw hem niet. Ik weet niet wat hij allemaal over ons l*lt. Wat later gaat Casper toch het gesprek met Donna aan. Daan vertrouw ik, maar Jorim helemaal niet. En van jou weet ik het niet. Donna benadrukt dat ze hem er echt niet uit wil werken. Ik merk wel dat ik nu zo ga denken, ik heb het gevoel dat ik in die positie wordt gedwongen.

Team haaien heeft ondertussen besloten lootjes te verloten van wie er mee mag naar de film in de entertainment kamer. De gieren mogen mee. Sylvia legt aan Casper uit wat er in het verleden gebeurd is. Dat was ook niet netjes. Dit was wel de druppel. Dan klinkt er een bel signaal, op het grote scherm komt uitdagingsduel te staan. Twee teams krijgen de kans punten van elkaar uit te pakken. De gieren mogen dit deze maand bepalen. Ze krijgen 15 minuten om een keuze te maken. Het gieren team besluit het vossen team uit te dagen. Team vossen krijgt dit op het tv scherm te zien en moeten hun tegenstander bepalen. Maar wie dat wordt zien we morgen!

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page