Home » Vooralsnog geen livestreams voor het programma De Bondgenoten

Vooralsnog geen livestreams voor het programma De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

Op verschillende media ging het nieuws al rond dat er geen livestreams voor het nieuwe programma De Bondgenoten zou komen. Ook wij hebben navraag bij Talpa gedaan om na te gaan of er echt geen livestreams komen. Talpa laat in een kort maar krachtige mail het volgende aan ons weten: “Vooralsnog niet”. Vooralsnog, wat dus de deur een klein beetje openhoudt dat er toch nog wel livestreams gaan komen. RTL en Talpa zouden gaan fuseren maar dit is inmiddels van de baan. Aangezien het platform Videoland bij RTL hoort zijn er wellicht nog onderhandelingen gaande. Of misschien komt er een eigen platform zoals toen der tijd met Utopia het geval was. Fans op social media laten voornamelijk weten dat ze het een enorme domper zouden vinden als er echt geen livestreams komen. Het blijft gissen en afwachten, uiteraard houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

In de tussentijd kunnen we afwachten op de kick-off aflevering van De Bondgenoten, vanaf 22 oktober is het nieuwe programma namelijk op tv te zien!

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

2 Reacties

silvia Olieslager 20 oktober 2023 - 17:09

Jammer geen stream komt dacht eindelijk weer streamen hopelijk komt het snel grt Silvia vaste kijken van Utopia dat was ook elke dag leuk

Beantwoord
Sylvia de Kriek 27 oktober 2023 - 18:35

Jammer dat er geen live streams.
Heb van Utopia en een Jaar van je Leven elke dag genoten en veel gevolg.
Dat mis ik nu wel want je krijgt maar een half uurtje te zien van heel de dag en daar zit ook nog eens de reclame tussen en het begin terug kijken van de vorige dag.
Jammer dus maar hoop dat het snel wel komt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page