Home » Dit zijn de zestien deelnemers van De Bondgenoten

Dit zijn de zestien deelnemers van De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

Het programma de Bondgenoten gaat binnenkort van start. En er komen dan ook steeds meer details naar buiten. Zo ook over de eerste zestien deelnemers van het nieuwe programma. In onderstaande video kun je kennis met ze maken. Het gaat om: Casper, Regna, Wesley, Beau, Donna,  Jelle, Jennemie, Sylvia, Jorrit, Melanie, Jorim, Jasmijn, Eduardo, Olivier, Kaylee en Daan. Een mooie verdeling onderling want het gaat om acht dames en acht heren. Zij zullen onderverdeeld worden in vier teams en gaan strijden voor 100.000 euro. Aan het eind van de maand gaat er één deelnemer naar huis met dit geld maar ook de deelnemer die het slechtst gepresteerd heeft. Daarna komen er weer twee nieuwe deelnemers in de loods, gaat de puntentelling op nul en wordt er weer opnieuw gestreden voor 100.000 euro.

De Bondgenoten gaat naar verwachting zes tot acht maanden duren. Of er livestreams komen is nog altijd niets over bekendgemaakt, het lijkt er helaas op dat deze er niet gaan komen. Alles moet dus via de tv uitzending gevolgd worden. De Bondgenoten kun je vanaf 22 oktober 21:30 op SBS6 bekijken. En vanaf 23 oktober elke werkdag om 19:45 uur.

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

2 Reacties

Arno Willemse 20 oktober 2023 - 03:22

Geen live streams ?
Dan is het voor mij gewoon een show,en geen reality show.
Jammer.
Vind die vergelijking met Utopia of jaar van je leven ook te ver gaan, dat was wel live.

Jammer , ik zal soms wel kijken , maar niet met regelmaat.

Beantwoord
anoniem 7 november 2023 - 19:07

Bizar, mensen moeten maar aannemen dat de kandidaten daar 24 uur per dag zitten, voor 20 minuten tv per dag?
waarom dan?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page