Home » Neem een kijkje in de compleet vernieuwde loods van De Bondgenoten

Neem een kijkje in de compleet vernieuwde loods van De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

De Bondgenoten gaat morgen van start met een kick-off aflevering. Het nieuwe realityprogramma is morgen te zien om 21:45 uur op SBS6. We zullen dan kennis maken met de eerste zestien deelnemers die maandelijks gaan strijden voor een bedrag van 100.000 euro. Zij leven in de loods die eerder gebruikt werd voor het programma Een Jaar Van Je Leven. In zes weken tijd heeft deze een flinke metamorfose ondergaan. Dat blijkt wel uit onderstaande video. Eigenlijk elke ruimte is wel verbouwd. De keuken is nieuw en ziet er modern uit, de slaapkamers zijn niet meer voorzien van stapelbedden, elke deelnemer krijgt een eigen bed. En er is onder andere een bar, gym, sauna en bubbelbad. Ook is er een ruimte die de mogelijkheid biedt om video te bellen met het thuisfront. Maar deze luxe krijgen de deelnemers niet zomaar. Willen ze van luxe genieten dan kost dit punten. En die punten zijn zeer belangrijk. Het team met de meeste punten gaat immers strijden voor 100.000 euro.

Dit programma heeft dus een andere insteek. Alles wordt opgenomen met 75 camera’s die in en rondom de loods geplaatst zijn. Vooralsnog zijn er nog geen livestreams. Er wordt geen woord over gesproken en de kans dat er livestreams komen wordt steeds kleiner en kleiner. Afwachten maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl)

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page