Home » Neem een kijkje in de loods van De Bondgenoten

Neem een kijkje in de loods van De Bondgenoten

Door DeBondgenotenNederland.nl

Het nieuwe programma De Bondgenoten gaat binnenkort  van start. De opvolger van een jaar van je leven start 22 oktober met een kick-off aflevering. Of er livestreams komen is vooralsnog niet bekend, laten we hopen van wel. Wat al wel bekend is is de locatie waar het nieuwe programma zich afspeelt. Dit is namelijk in de loods die ook tijdens een jaar van je leven gebruikt werd. De loods wordt flink omgetoverd tot een luxe paradijs. En daar zijn nu ook beelden van! Jan Versteegh presenteert de dagelijkse realityshow en gaf alvast een kijkje in de loods waar momenteel nog verbouwd wordt.

Jan legt uit hoe het programma in elkaar steekt, mensen kunnen maandelijks 100.000 euro winnen. Met teams strijd je voor punten, het team die het meeste punten heeft zit de winnaar die 100.000 euro winnen. Maar uit dat viertal kan er maar één persoon weggaan met die prijs. Jan loopt vervolgens een rondje door de loods. En verteld dat er een sportruimte, hottub,  sauna, entertainmentruimte waar tv gekeken kan worden, gebeld kan worden met thuis. Alles wat je extra wilt kost punten.  Alleen zijn die punten wel nodig om te kunnen winnen. Benieuwd naar de  beelden, bekijk ze dan hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl)

Op de hoogte blijven van het laatste over de bondgenoten? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

1 Reactie

Corrie 24 september 2023 - 11:40

Graag ik ben een beheerder , De Bondgenoten hier met elkaar, op fb, we kijken er naar uit.
C Mooij

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page